Remmenservice

Remmenservice

De remmen van uw auto moeten altijd, onder alle omstandigheden, perfect werken. Daarom is het belangrijk om uw remsysteem regelmatig te laten inspecteren en onderhouden. Óók daarvoor kunt u bij AutoCrew Jacobs in Merksplas terecht! Wij werken namelijk met de beste remonderdelen van Bosch, net als de meeste autofabrikanten.

Waarom hebben remmen onderhoud nodig?

 

Remmen zijn slijtagedelen: iedere keer dat u remt, slijten de remschijven en remblokken een stukje. Remschijven en remblokken moeten een bepaalde, minimale dikte hebben om goed te kunnen werken. Uw remmen op tijd inspecteren en zo nodig vervangen is dus heel belangrijk voor uw veiligheid!

Het remsysteem

 

AutoCrew Jacobs controleert bij iedere afspraak de staat van uw remmen. Daarbij kijken we niet alleen naar de dikte van de remschijven en remblokken, maar ook naar de remslangen en remvloeistof. Door onze nauwkeurige inspectie bent u verzekerd van een optimaal werkend remsysteem, zodat u veilig op weg kunt!

 

 

De beste remmen

 

Als grote ontwikkelaar en producent van auto-onderdelen maakt Bosch ook remonderdelen, die door veel autofabrikanten worden gebruikt. Voor autofabrikanten telt alleen het beste. Als lid van AutoCrew werken wij ook met remcomponenten van Bosch, zodat u zeker weet dat (NaamAutobedrijf) de beste remmen op uw auto monteert.

De beste remmen

Als grote ontwikkelaar en producent van auto-onderdelen maakt Bosch ook remonderdelen, die door veel autofabrikanten worden gebruikt. Voor autofabrikanten telt alleen het beste. Als lid van AutoCrew werken wij ook met remcomponenten van Bosch, zodat u zeker weet dat AutoCrew Jacobs de beste remmen op uw auto monteert.

Remvloeistof verversen

Remvloeistof verversen is een belangrijk onderdeel van het periodieke auto-onderhoud. De remvloeistof brengt de druk van uw rempedaal over naar uw remsysteem. Verse remvloeistof is dus cruciaal voor een goed werkend remsysteem. Al zijn uw remblokken, remschijven en banden nog zo goed, als de remvloeistof verouderd is, remt uw auto niet optimaal. Bij de meeste auto’s moet de remvloeistof om de twee jaar vervangen worden. Uiteraard controleren onze monteurs bij elke onderhoudsbeurt of technische keuring uw remvloeistof.

Help! Piepende remmen

Piepende remmen zijn meestal een teken dat er slijtage is aan het remsysteem van uw auto. Het remsysteem hoort geen merkbaar geluid te maken in de auto. Heeft u last van piepende, trillende of knarsende remmen, dan is het de hoogste tijd voor een remmenservice. Slecht werkende remmen kunnen namelijk gevaarlijke situaties creëren in het verkeer. Na een vakkundige remmenservice bij AutoCrew Jacobs kunt u weer veilig op weg!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen